Ekalesia Kerisiano i Twentynine Palms - O Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai

73002 El Paseo Drive

Faamatalaga o le Fale

73002 El Paseo Drive
Twentynine Palms, CA 92277-2527
US
United States
phone

Itula

Day of the WeekItula
Aso Gafua9:00 AM - 6:00 PM
Aso Lua9:00 AM - 6:00 PM
Aso Lulu9:00 AM - 6:00 PM
Aso Tofi9:00 AM - 6:00 PM
Aso Faraile9:00 AM - 6:00 PM
Aso Toonai9:00 AM - 6:00 PM
Aso Sa9:00 AM - 6:00 PM
E ala i Tofiga Na'o le Aso Gafua e o'o i le Aso Toona'i

Sauniga i Aso Sa

O taimi o sauniga a le Ekalesia ma taimi faatulagaina e eseese mai lea faapotopotoga i lea faapotopotoga. Faamolemole valaau atu mo ni taimi patino. O sauniga uma a le ekalesia e mulimuli i le mamanu lava e tasi e 2-itula: e tasi le sauniga autu mo tagata uma ma le isi vasega e tuueseese e ala i vaega o vaitausaga po o mea e manaomia i ona tulaga lautele.

O loo i ai se nofoaga mo oe faatasi ma i matou i le lotu.

  • O le mea lenei e mafai ona e mafaufauina mai lau asiasiga i le lotu

    O Mea e Mafai Ona e Faamoemoeina

    Afai o loo e auai i le lotu mo le taimi muamua, atonu e te tau popole teisi. Aua le popole; ua matou i ai iinei mo oe! O mea nei e mafai ona e faamoemoe i ai mai lau asiasiga.

    Aoao Atili
  • E mafai ona e saini e o faatasi ma tou faifeautalai i le lotoifale  pe a e finagalo ai.

    E Te Fia Auai Ae e Te Le Fia Alu Na o Oe?

    Ua matou iloa o le taumafai e fai se mea fou e mafai i nisi taimi ona taufaafefe, ae aua le popole! E ui o le toatele o o matou tagata e o mai i le lotu na o i latou lava i vaiaso taitasi, ae e mafai ona e saini tou te o ma a outou faifeautalai i le lotoifale pe a e finagalo ai.

    Aoao Atili
  • Tatou Auai Faatasi a o Tatou Auauna Atu

    Tatou Auai Faatasi a o Tatou Auauna Atu

    Matou te talitonu i le mulimuli i faataitaiga a Iesu Keriso. E aofia ai le fafagaina o e fiaaai, fesoasoani i e le tagolima, faaoofuina o e le lavalavā, ma auauna atu i o tatou nuu i le lalolagi atoa. Sau auai faatasi ma i matou!

    Aoao Atili

Fesili Masani

Maimoa i Nisi Fesili Masani

Aumai Musumusuga i Lou Olaga

  • Auai i la Tatou Upega Fesootai Faaagafesootai

    Fesootai ma tagata taitoatasi i lou nuu ma avea ma se vaega o se upega fesootai o tagata o loo vaavaai e lagolago e le tasi le isi.

    Kiliki Iinei
  • Musumusuga Sao i Lau Pusa o Faamatalaga

    Maua se filifiliga o vitio ma tusiga musuia. E mafai foi ona e saini mo fuaiupu o le Tusi Paia i aso taitasi, tala e uiga i le soifuaga o Keriso, ma isi mea!

    Savali Faagaeetia Faalevaiaso
  • Avea e Faapei o Keriso

    E mafai ona fesoasoani Keriso ia te oe e ola i se olaga fiafia ma latalata atili atu ia te Ia e ala i aafiaga faaleagaga faigofie. Saili pe faapefea ona e atiina aʻe se faiā vavalalata ma Iesu.

    Aoao Atili

E uiga i le O Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai i Twentynine Palms

O le auai i le lotu i Aso Sa taitasi o se malolo mai le ola saoasaoa i aso taitasi. Auai le lotu i 73002 El Paseo Drive ia manatunatu, tapuai i le Atua, faamalosia ou sootaga faaleagaga, ma taulai atu ia Iesu. Tapuai ma se nuu o tagata o loo taumafai ia avea atili e faapei o Keriso ma aoao mai le tasi ma le isi. E lua sauniga i le lua itula. O le sauniga autu e ta’ua o le sauniga faamanatuga. O lenei sauniga e aofia ai pese, tatalo, ma lauga (po o “tautalaga”) e tuuina atu e tagata eseese o le faapotopotoga ma taumamafa i le faamanatuga (po o le Komunio). E faaopoopo atu i le sauniga faamanatuga, e i ai foi isi vasega eseese mo tamaiti ma tagata matutua. E i ai se mea mo tagata uma mai le 18 masina le matutua ma luga atu! E potopoto faatasi i latou taitoatasi mo se lesona ma se talanoaga e faavae i vaega eseese o mau i vaiaso taitasi.

www.churchofjesuschrist.org